ÁRAK

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

Szervizünk szabadság miatt 2022.08.08. és 2022.08.21. között zárva tart. A szabadság ideje alatt emailben korlátozottan elérhetőek vagyunk, azonban javításokat nem végzünk, helyszínre nem tudunk kiszállni. Nyitás 2022.08.22-én, reggel 8 órakor.

Üdvözlettel: PC Szerviz Debrecen

Mennyibe fog kerülni?

A munkavégzés óradíjas rendszerű. Az első munkaóra 8.000 forint, mely tartalmazza Debrecen területén a kiszállást is, a további munkaórák díja 6.000 forint óránként, 10 percenkénti elszámolással. A telefonos munkafelvétel során – a hiba ismertetése után – nagy biztonsággal meg tudom határozni a fizetendő munkadíjat, így nem érhet meglepetés a számla nagyságát illetően.

A jellemzően előforduló munkatípusok, mint például egy nem induló számítógép- vagy laptopjavítás, néhány számítógépből álló hálózat kiépítése, egy WIFI router beüzemelése, egy-két felhasználói program telepítése, egy-két periféria üzembe helyezése, a hardver- vagy szoftvertanácsadás általában 1-2 munkaórát vesz igénybe, vagyis 8.000 és 14.000 forint közötti összegbe kerül.

A komplexebb munkafeladatokra, mint például a számítógép-telepítés, az adatmentés, egy több, mint három számítógépből álló hálózat kiépítése és az egyéb, szinte végtelen számú hibalehetőségeknek az elhárítása során is a fenti díjak érvényesek. A munkafelvétel során ebben az esetben is tudok egy megközelítőleg pontos árat kalkulálni a munkadíjra.

Ezen árak a bruttó, fizetendő árak, természetesen számla kiállítása mellett. Számlát alanyi adómentes, kisadózó vállalkozótól fogsz kapni, mely költségként elszámolható.

Hívj, és már indul is a segítség.
Gyorsan. Pontosan. Megfizethetően.

PC Szerviz Debrecen
06 70 221 4113