ÁRAK

Mennyibe fog kerülni?

A munkavégzés óradíjas rendszerű. Az első munkaóra 10.000 forint, mely tartalmazza Debrecen területén a kiszállást is, a további munkaórák díja 8.000 forint óránként, 15 percenkénti elszámolással. A telefonos munkafelvétel során – a hiba ismertetése után – nagy biztonsággal meg tudom határozni a fizetendő munkadíjat, így nem érhet meglepetés a számla nagyságát illetően.

A jellemzően előforduló munkatípusok, mint például egy nem induló számítógép- vagy laptopjavítás, a vírusirtás, a szoftverfrissítés, néhány felhasználói program telepítése, egy-két periféria üzembe helyezése, a hardver- vagy szoftvertanácsadás általában 1-2 munkaórát vesz igénybe, vagyis 10.000 és 18.000 forint közötti összegbe kerül.

A komplexebb munkafeladatokra, mint például a számítógép- vagy laptoptelepítés, az adatmentés, a számítógép vagy laptop felgyorsítása, és a szinte végtelen számú hibalehetőségeknek az elhárítása során is a fenti díjak érvényesek. A munkafelvétel során ebben az esetben is tudok egy megközelítőleg pontos árat kalkulálni a munkadíjra.

Ezen árak a bruttó, fizetendő árak, természetesen számla kiállítása mellett. Számlát alanyi adómentes egyéni vállalkozótól fogsz kapni, mely költségként elszámolható.

Hívj, és már indul is a segítség.
Gyorsan. Pontosan. Megfizethetően.